Info5 | Kakve događaje organizujemo
15379
page-template-default,page,page-id-15379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kakve događaje organizujemo

Agencija Info 5 ima iskustvo u organizaciji manjih i većih poslovnih događaja koji su rezultovali uspješnim odjekom kroz jednostavnu formulu: definisanu metodologiju, detaljnu organizaciju i kreativne ideje koje u djelo sprovodi tim iskusnih stručnjaka.

Konferencije

Bilo da je vaša konferecija za nekoliko desetina ili nekoliko stotina ljudi, pristupamo joj na isti način: bliskom saradnjom istražujemo vaše ciljeve kako bismo do detalja isplanirali uspješnu konferenciju. U slučaju potrebe, pomoći ćemo vam i u izradi programa konferencije i izbora zvanica.

Prezentacije novih proizvioda, usluga i investicija

Novi proizvodi, usluge i posebno velike investicije na ovako krhkom tržištu zahtjevaju adekvatnu prezentaciju, na kojoj ćete željenu poruku uputiti izabranoj ciljnoj grupi. Vi se fokusirajte na razvoj poslovanja, a mi ćemo se potruditi da vaš novi proizvod, uslugu i investiciju prezentujemo na pravi način.

Promocije

Osim što ćemo za vaš novi proizvod ili uslugu osmisliti koncept i realizaciju, te stvoriti zainteresovanost javnosti za njega, takođe ćemo osmiliti ideju za repoziciniranje već postojećeg proizvoda i privlačenje novih ciljnih grupa.

Proslave godišnjica i posebnih prilika

Istinska snaga svake uspješne firme su njeni zaposleni. Proslave datuma od posebnog značaja za firmu je odličan način da se zahvalite i još više povežete sa svojim zaposlenima i vanjskim poslovnim partnerima. Agencija Info5 će se pobrinuti za sve detalje kako bi proslava godišnjice ili nekog drugog važnog datuma vaše firme, ostvarila cilj: njegovanje i slavljenje poslovnog uspjeha.

Tematski eventi

Kreativnim rješenjima uz jasnu viziju i poštovanje zadatih kriterijuma i smjernica, osmislićemo tematski event koji će predstaviti ili ojačati vaš brend i omugućiti klijentima i poslovnim parnerima da na jedinstven način dožive vaš proizvod/uslugu.