Info5 | Šta nudimo u organizaciji događaja
15385
page-template-default,page,page-id-15385,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Šta nudimo u organizaciji događaja

Ukoliko želite da se mi pobrinemo za uspjeh vašeg poslovnog događaja, nudimo vam sljedeće usluge:

Planiranje i izradu budžeta
Prije nego što krenemo u realizaciju događaja morate nam otkriti ciljeve događaja na kojima ćemo bazirati koncepciju i plan realizacije. Takođe, napravićemo i strukturu troškova kako biste dobili realnu sliku onoga što možete dobiti u sklopu budžeta koji ste namijenili organizivanju poslovnog događaja.

Izbor lokacije/prostora i dekoracija
Od vrste događaja ovisi i lokacija na kojoj treba biti organizovan. Tu je mnoštvo detalja koji utiču na pravi izbor lokacije i prostora: veličina prostora, enterijer, dekoracije, rasporeda sjedenja, parking, udaljenost…dozvolite nam da mi vodimo računa o njima.

Tehnička oprema
Sarađujemo sa vrhunskim profesionacima koji će osvjetljenje, ozvučenje, audio i video segmente koje događaj zahtijeva učiniti vrhunskim….

Dizajn vizuelnog identiteta događaja
Pozivnice, letke, roll-up-e, press wall, press kit, poklone…ćemo brendirati kako bi sveukupni vizuelni doživljaj događaja bio na svjetskom nivou.

Izbor cateringa
Izbor hrane i pića, htjeli to ili ne, definiše utisak koji gosti nose sa sobom. Agencija Info5 će vam izraditi prijedlog menija u skladu sa vrstom događaja i budžetom, te povezati sa najboljim catering agencijama.

Izbor zabavnog programa i voditelja
Izbor zabavnog programa za poslovni događaj često je teži nego što se čini na prvi pogled. Agencija Info5 će izraditi zabavni program za vaš event tako da on bude u skladu sa prirodom okupljanja.

Izbor profesionalnog osoblja
Većina poslovnih događaja zahtijeva angažman hostesa, obezbjeđenja, prevodilaca,…Agencija Info5 ima pouzdan tim ljudi koji će se pobrinuti da za svaki segment organizacije prođe bez problema.

Izbor poklona
Pažljivo izabran, brendiran poklon koji će gosti ponijeti sa vašeg poslovnog događaja je šlag na tortu eventa koji će ostati u gostima ostati sjećanju idatiim do znanja koliko cijenite njihov dolazak.

Komunikacija s medijima, angažman fotografa
Ukoliko ste u oblasti poslovanja gdje je poželjno medijsko praćenje poslovnog događaja koji organizujete trebate znati da agencija Info5 ima ugovore sa svim relevantnim medijima u BiH. Na vaš zahtijev, preuzimamo svu komunikaciju s medijima u vezi sa praćenjem poslovnog događaja (pisanje i slanje poziva za medije, pisanje i slanje saopštenja za javnost, press kliping), kao i angažman fotografa.

Cjelokupna podrška i logistika
Satnica i dinamika događaja, broj ljudi, specifične potrebe nekih učesnika (potreban protokol za diplomate, VIP tretman i smještaj za određene goste ili predavače) samo su jedan dio mogućih zahtjeva u organizaciji događaja, a koje će Info5 koordinisati.